top of page
IMG20200619230553_edited.jpg

Schilder cursus

Cursussen 

Laat je creativiteit gaan
Kleuren mengen
Eindeloos!
#kleurenmengen
Atelier de Oude Smederij Vaassen; schildercursus; schilderles; online schilderles; online cursus kleuren mengen; kleurenleer; monument Vaassen; Epe; Apeldoorn; Gelderland; Christelijke coach; schilderen in Italië; schilderweek; schildervakantie; primaire kleuren; RoyalTalens acrylverf; schildersdoeken te koop; penselen te koop; acrylverf kopen Vaasen Epe.
Schildercursus in
'Atelier De Oude Smederij'

Zin om weer eens de penseel te pakken, \

maar komt het er thuis niet van?

Schilder je al een tijdje

maar loop je vast in je ontwikkeling?

Heb je nog nooit geschilderd

maar zou je wel eens willen weten of het iets voor jou is?

 

Dan ben je van harte welkom op mijn cursus

‘ Schilderen met acryl’ !

CarlaMantenFotografie - Elisabeth - CvdV; Schilderen in atelier; penselen kopen; RoyalTalens; acrylverf; olieverf;  online schilderen; christelijke hulpverlener; christelijke kunstschilder.

Cursus seizoen 2022-2023

Tijden:

Woensdag ochtendgroep:  9.30  - 11.30 uur

Woensdag middaggroep:  13.30 - 15.30 uur

Woensdag avondgroep:     19.30 - 21.30 uur 

 

De prijs is in het nieuwe seizoen €125,- voor een blok van 6 lessen.

Alle groepen zijn momenteel vol.

Geef je op voor de wachtlijst!

Zodra er een plekje is, krijg je bericht.

 

Data seizoen 2022 -2023

Blok 1

14, 21, 28 september, 5, 12, 19 oktober 2022

Blok 2

9, 16, 23, 30 nov., 7, 14 dec. 2022

Blok 3

11, 18, 25 jan, 1, 8, 15 feb. 2023

Blok 4  

8, 15, 22, 29 mrt, 5, 12 april 2023

Kijk ook eens of de Schilderdag misschien iets voor je is! Een hele dag schilderen in mijn atelier, met begeleiding waar nodig. Kijk onder het kopje Workshop voor meer info.

Atelier De Oude Smederij

I.v.m COVID-19 : 

  • handalcohol bij de deur

  • hygiëne maatregelen 

  • 1,5 meter afstand mogelijk

  • (Maximaal 8 personen)

  • Neem contact op voor meer info.

Meld je aan

Foto: Carla Manten Fotografie

Atelier de Oude Smederij Vaassen, Epe, Apeldoorn; monument; schilderles; online schilderles; portretschilder; christelijke kunstschilder.

Atelier De Oude Smederij

De cursus wordt gegeven in mijn atelier, een oude Smederij die we hebben verbouwd tot een gezellig atelier en ontmoetingsruimte. Het atelier ligt achter de oude R.K. kerk, en kijkt uit over een weiland waar je de schaapjes ziet grazen. In het atelier vind je nog de oude vuurplaats van de smid, waarop tijdens de cursus wel eens een knapperend vuurtje gemaakt wordt.  Een heerlijke plek dus om in alle rust bezig  te zijn met het (verder) ontwikkelen van je creatieve proces.

 

'Schilderen met acryl'

Iedereen kan zich aanmelden voor de cursus. Of je nu beginner bent, of al langer schildert, je bent van harte welkom. Ik geef geen 'groepslessen’, maar ik begeleid je persoonlijk op je eigen niveau. Je kan dus aan de slag met je eigen proces en hoeft niet de groep te volgen.

Schildersdoeken zijn niet bij de prijs inbegrepen, als je die wilt kan je die wel in het atelier aanschaffen, meerdere formaten zijn aanwezig in katoen en linnen. Het papier wat ik aanbied is overigens van zeer goede kwaliteit. Je kunt zelf iets mee nemen wat je graag wilt schilderen of ter inspiratie, een foto, een voorbeeld, iets uit een tijdschrift o.i.d. Ook de boekenplank met kunstboeken en inspiratieboeken/tijdschriften staat tot je beschikking.

 

 

Kosten

Vanaf seizoen 2022-2023 betaald je €125,- inclusief materialen voor een blok van 6 keer.  Je geeft je op per blok, je kan je niet opgeven voor losse lessen. Wanneer door de Covid-19 maatregelen de lessen tijdens een blok gestaakt moeten worden, is geen restitutie mogelijk, we zoeken dan geschikte alternatieven.

Er staat een ezel en een tafeltje voor je klaar op 1,5 meter afstand van de ander.

Het gebruik van materiaal zoals penselen, acrylverf, acrylpapier en natuurlijk een lekker kopje koffie of thee is bij de prijs inbegrepen. Toch vraag ik je i.v.m. Corona om, als je die hebt, je eigen penselen en palet mee te nemen. Wanneer je je opgeeft voor de cursus, krijg je meer informatie en een factuur per mail toegestuurd.

Kijk ook eens bij de

ONLINE SCHILDERCURSUS

'Eindeloos kleuren mengen'

Locatie:

‘Atelier De Oude Smederij’

Jonasweg 4, 8171 NN Vaassen

bottom of page