cAROLINE VAN DE vATE -coACHING

Total-Balance-logonieuw.png

  TotalBalance Coaching & Kunstzinnige Counseling

TotalBalance Coach

Sinds 2017 ben ik TotalBalance Coach en maak ik in mijn coaching gebruik van de waardevolle TotalBalance methode.

Creatieve vormen nemen daarbij een belangrijke plaats in tijdens de coaching. Want je zult ervaren dat door het gebruik van creativiteit gevoelens van het ‘onbewuste’ naar het ‘bewuste’ gaan, ze komen in het Licht en kunnen pas dan een plek krijgen, aangepakt worden, verwerkt worden. Ook bij dat verwerken gebruik ik graag creatieve vormen. Creativiteit is een heel krachtig middel om te gebruiken in de coaching! Het kan verbinding, inzicht en herstel brengen op een manier die je niet verwacht.

We kijken tijdens de coaching naar verleden, naar het nu en naar de toekomst.

Verwerken, ontdekken en uitzien.

Als TotalBalance Coach maak ik gebruik van het programma dat ontwikkeld is door Carianne Ros en er op gericht is weer balans te vinden in je leven. Zodat je kan zijn zoals je door jouw Schepper bedoeld bent.

Kunstzinnige Counseling

Kunstzinnige counseling helpt je antwoord te vinden op vragen uit je leven die je ooit uit balans hebben gebracht of nog uit balans brengen. Het helpt je meer inzicht in jezelf te krijgen, je sterke en zwakke kanten, je emoties. Het gaat om bewustwording. Waarom doe ik dit altijd zoals ik het doe, waarom ervaar ik dit wel of juist niet, waar komt die emotie vandaan, waarom raak ik geblokkeerd enz. Allemaal vragen waar je een antwoord op zou kunnen krijgen. En waar we mee aan de slag kunnen gaan tijdens de kunstzinnige counseling.

Hoe gaat het in zijn werk

Tijdens de eerste afspraak is er een intakegesprek waarin de hulpvraag aan bod komt. We bespreken wat het beste bij je past, de kunstzinnige counseling of de TotalBalance Coaching of een combinatie van deze twee.

Hierna zullen er een aantal sessies volgen waarin we in principe de prachtige TotalBalance methode volgen.

Je krijgt concrete opdrachten in mijn atelier of voor thuis (tekenen, schilderen, schrijven, boetseren). Door de creatieve vormen wordt er een proces op gang gebracht die je dichter tot jezelf laat komen, er Licht in je situatie ontstaat, vrede en ruimte. Ruimte om te zijn, om te groeien, om te komen tot wie je bedoeld bent! En wees niet bang, het is niet zweverig! En je hoeft niet creatief te zijn, daar gaat het in de coaching niet om!

Met de TotalBalance Coaching krijg je een eigen mooi vormgegeven werkmap, zodat we samen het programma van TotalBalance geheel of gedeeltelijk kunnen volgen.

Je hoeft dus echt geen creatief talent te zijn, het creatieve werken is een middel om bij jouw diepe gevoelens, beleving, drijfveren  te komen en te leren begrijpen wie je bent.

 

De kosten

De kosten per sessie van ongeveer 60 minuten zijn op aanvraag. Inclusief de TotalBalance werkmap en eventuele materiaalkosten. Voor mensen met een uitkering geldt een lager tarief in overleg.

Het aantal sessies bepalen we samen. Dit hangt af van de hulpvraag en het proces. Soms zijn de sessie elke week, soms om de 2 á 3 weken.

 

Waar

 

De praktijk is gevestigd aan de rand van het dorpje Vaassen,  in een prachtige verbouwde oude smederij, waar je in alle rust en vrijheid kan

verwerken, ontdekken en uitzien

 

Wie ben ik

Mijn naam is Caroline van de Vate-Lock 55 jaar, ik ben getrouwd met Henk-Jan en moeder van 4 volwassen kinderen, 3 schoonkinderen en sinds 2017 oma van een prachtige kleinzoon!

Sinds 2015 woon ik met mijn man aan de rand van het mooie dorpje Vaassen, waar ik naast ons huis een prachtig atelier heb in een oude smederij.

Jarenlang ben ik werkzaam geweest als verpleegkundige, eerst in een ziekenhuis, de meeste jaren in de thuiszorg.  Van verpleegkundige zorg rolde ik in de thuisbegeleiding. Begeleiding van mensen, gezinnen die vast waren gelopen op gebied van huishouden, financiën enz.  Vervolgens ben ik gaan werken op een zorgboerderij, waar ik mensen met een psychische kwetsbaarheid heb begeleid in hun werk op de boerderij.

Ik ben autodidact kunstschilder van met name portretten en in 2009 ben ik mijn eigen onderneming gestart onder de naam ‘Caroline van de Vate-ART’. Naast het schilderen, geef ik ook cursussen,  workshops, schilderretraites en organiseer ik schildervakanties in Italië. 

In de loop van de jaren merkte ik hoe het schilderen mensen hielp om in balans te komen en bij het verwerken van emoties. Dit intrigeerde mij, ik wilde hier meer van weten en meer mee doen. Dit bracht mij op het spoor van Kunstzinnige Counseling en in juni 2016 heb ik de post-HBO opleiding Kunstzinnige Counseling aan de SPSO in Zeist met positief resultaat afgerond.

Ik ben christen en omdat ik het verlangen had om nog meer te kunnen werken vanuit de christelijke identiteit heb ik in 2017 de training TotalBalance Coaching gevolgd bij Carianne Ros, een geweldige coaching-methode om vanuit een christelijke basis en mensbeeld de creatieve counseling en coaching te geven.

Heb je vragen?

Neem gerust contact met mij op als je vragen hebt of wilt weten of de TotalBalance Coaching en/of Kunstzinnige Counseling iets voor jou is.

Lid van TotalBalance Christencoaches

met licentie 2020

 

 

Lid van de Vereniging van Christen Coaches.

Contact

Voor vragen of het maken van een afspraak

kunt u/jij mailen naar

carolinevandevate-art@hotmail.com  

of bellen: 06-18110959

 

Atelier ‘De Oude Smederij’

Jonasweg 2

8171 NN Vaassen

Total-Balance-logonieuw.png
Keurmerk 2020.png
logo-vcc.png

Mijn Instagram account Caroline van de Vate _ Coaching

Adres

 

Jonasweg 2

8171 NN Vaassen

Nederland

CONTACT

 

carolinevandevate-art@hotmail.com

Tel: 06-18110959

 

Caroline van de Vate-ART

 

BTW nummer:

NL001952231B89

KVK nummer:

32160011

  • White Facebook Icon
  • Insta Atelier de Oude Smederij