top of page
Kleuren mengen-3.jpg

ONLINE
SCHILDER CURSUS

Online Cursussen 

Laat je creativiteit gaan

Online Schildercursus

Basistraining

'Eindeloos kleuren mengen'

Online schilderlessen; online leren schilderen; online schildercursu; online schilderworkshop; cursus kleuren mengen; kleurenleer van Itten; kleurencirkel
Instagram post online cursus.jpg

 

 

Inhoud Basistraining

'EINDELOOS KLEUREN MENGEN'

Een geweldige leuke online training van hoge kwaliteit voor de beginnende en gevorderde schilder, waarin je je verdiept in het mengen vanuit de primaire kleuren. De onderwerpen die aan de orde komen zijn:

•Maken van twee uitgebreide kleurencirkels

•Kleurverloop 

•Vergrijzen (zonder zwart of grijs te gebruiken!)

•Warme/koude en complementaire kleuren

•Tertiaire kleur doormengen

•Kleur bepalen/vinden

De training bestaat uit 6 lessen verdeeld in video's van elk 30 tot 45 minuten beeldmateriaal.

Ik neem je stapsgewijs mee in de wonderlijke wereld van kleur.

De online basistraining 'Eindeloos kleuren mengen' is voor de beginnende en gevorderde kunstschilder, waarin je je verdiept in het mengen  vanuit de primaire kleuren, je verder ontwikkelt en je basis verstevigt!

Bekijk de GRATIS INTRODUCTIE LES

Ik heb ook een Starterspakket samengesteld. Als je dit schilderpakket bestelt, heb je alles in huis om meteen te beginnen! Wanneer je dit Starterspakket bestelt in combinatie met de Online Schildercursus, krijg je 10% korting op het Schilder-Starterspakket! Deze korting wordt automatisch verrekend op je factuur.

Kijk bij PRODUCTEN om de inhoud van het SCHILDER-STARTERSPAKKET te zien.

Hoe gaat het in zijn werk?

Ga naar 'Producten' en bestel de Online Basistraining 'Eindeloos kleuren mengen'. Je krijg de factuur per mail toegestuurd. Na betaling ontvang je een link met een persoonlijke pincode waarmee jij een heel jaar lang exclusief  toegang hebt tot DE Online Schildercursus Basistraining 'Eindeloos kleuren mengen'! De lessen kunnen niet gedownload worden, je hebt een internetverbinding nodig.

Bij de factuur krijg je een materialenlijst.

Je kan ook meteen het schilderpakket erbij bestellen, dan ben je gelijk helemaal compleet! 

EN!...

Als je start met de lessen, krijg je ook toegang tot de besloten community  'Eindeloos kleuren mengen', waar je terecht kan met je vragen, je werk kan plaatsen en het werk van anderen kan bekijken. Super leuk toch!

IMG20200619215608.jpg
IMG20200619230553_edited.jpg

Kleine impressie online schildercursus 'Eindeloos kleuren mengen'

Online schldercursus, reviews, 'Eindeloos kleuren mengen', positieve reacties cursisten, gave cursus, kleurencirkel, heel verrassend, aanrader, videocursus schildern, schilderworkshop.

Enthousiaste reacties van deelnemers aan de Online Schildercursus.

Kleuren mengen
Eindeloos!
#kleurenmengen
Instagram post online cursus2.jpg

REVIEW

Hele goede en informatieve cursus. Ik ben nu op de helft en elke les heb ik weer een soort "magie" momentje. Onwijs gaaf om te ontdekken en te ervaren wat je met 5 kleuren kan mengen! Hoe meer ik ermee oefen hoe meer ik door krijg dat ik zoveel meer leven (qua kleur) in mijn schilderijen kan brengen. Mijn oude tubes verf staan ongemerkt te verstoffen op mijn plank want nu ik weet hoeveel meer ik kan met het zelf mengen van de kleuren verliezen de "voorgemixte kleuren tubes" echt hun waarde. 

Mirjam Klarenbeek

IMG20200718152031.jpg

REVIEW

Ik ben lekker bezig met mooie kleuren (kleurencirkels en schema's). In de loop van de jaren heb ik aardig wat kleuren gekocht, die ik nu niet meer nodig blijk te hebben. Nu kan ik de betreffende kleuren zelf mengen! 

Marianne Spaans

REVIEW

Erg leuke cursus, heel veel scholing in een relatief korte tijd. Caroline legt heel duidelijk uit wat je moet doen, ze neemt je echt mee in de wereld van kleuren mengen. Ik ben nog maar net begonnen met schilderen en ik heb zin om al het geleerde toe te passen in mijn eerst volgende werkje. 

Marjoke Schijve

REVIEW

Wow! Wat een gave cursus! Ik ben bijna klaar met les 3 en heb al zoveel nieuws geleerd (en ik schilder al 20 jaar ). Verrassend veel mogelijkheden met alleen de primaire kleuren. En superleuk om te doen.

Joukje Wijnholds

REVIEW

Hele leuke cursus om te doen, ook geschikt voor olieverf

Jelle Kaptien

REVIEW

Supercursus! En wat een verrassende kleuren komen eruit!!!

Jacqueline Cloo

REVIEW

Wat heb ik genoten van Eindeloos kleuren mengen. Wat heb ik er veel van geleerd. Het zit nu echt tusen de oren. Dank je wel Caroline.

Jannie van Dijke-van de Bor

REVIEW

De eerste lessen toegepast en zo gaaf wat daar al uit komt. Je zult versteld staan wat er mogelijk is met deze basis kleuren...heel verrassend! Een echte aanrader voor wie van schilderen en van kleur houdt. En ook heel tof gedaan door jou, Caroline, dank je wel

Gerla van 't Slot

REVIEW

Geweldige cursus! Ik heb al zoveel geleerd en zulke mooie kleuren gemengd. Vooral les 4, over contrasten, is heel leerzaam.

Ineke Kooiman

Insta online schildercursus-2.jpg

Bekijk hier de GRATIS introductie les Basistraining

'Eindeloos kleuren mengen' 

Met uitleg en gratis tips!

review

Als je van schilderen houdt:

Schildervakantie Italië

Iets voor jou?

bottom of page