cAROLINE VAN DE vATE -coACHING

Total-Balance-logonieuw.png
Logo's.png
Christelijke coaching; Creatieve coaching; Coach Vaassen; Coach Epe; Coach Apeldoorn; Rust door creativiteit; Burn-out coach; HSP-coach; TotalBalance coach; Coaching in atelier.
Caroline van de Vate. TotalBalance Senior coach. Kunstschilder. Portretschilder. Coach. Christencoach. Christelijke coaching. Portretten Scharlaken Koord. . De veroordeling voorbij.

  TotalBalance Coaching & Kunstzinnige Counseling

Vanuit de geweldige basis van Gods liefde is het werken met creatieve vormen een krachtig middel om te komen tot verbinding (allereerst met jezelf), inzicht en herstel op een manier

die je misschien niet verwacht.

TotalBalance Senior Coach

Sinds 2017 ben ik TotalBalance Coach en vanaf begin 2021 ook Seniorcoach met specialisaties op het gebied van Stress & Burnout en HSP.

In mijn coaching maak ik gebruik van de waardevolle TotalBalance methode.

Creatieve vormen nemen daarbij een belangrijke plaats. Want je zult ervaren dat door het gebruik van creativiteit gevoelens van het ‘onbewuste’ naar het ‘bewuste’ gaan, ze komen in het Licht en kunnen pas dan een plek krijgen, aangepakt worden, verwerkt worden. In mijn atelier is daar alle ruimte voor.

 

Creativiteit is echt een heel krachtig middel om te gebruiken in de coaching! Het kan verbinding, inzicht en herstel brengen op een manier die je niet verwacht.

Tijdens de coachsessies kijken we naar 't verleden, naar het nu en naar de toekomst.

Verwerken, ontdekken en uitzien.

Als TotalBalance Coach maak ik gebruik van het programma dat ontwikkeld is door Carianne Ros en er op gericht is weer balans te vinden in je leven.

Zodat je kan zijn zoals je door jouw Schepper bedoeld bent, geweldig toch!

Sinds januari 2021 ben ik

TotalBalance Senior Coach

en heb ik mij gespecialiseerd in

Stress & Burn-out en HSP (hooggevoeligheid)

Ik ben gecertificeerd om supervisie te geven aan TotalBalance-coaches in opleiding.

Kunstzinnige Counseling

Kunstzinnige counseling helpt je antwoord te vinden op vragen uit je leven die je ooit uit balans hebben gebracht of nog uit balans brengen. Het helpt je meer inzicht in jezelf te krijgen, je sterke en zwakke kanten, je emoties. Het gaat om bewustwording. Waarom doe ik dit altijd zoals ik het doe, waarom ervaar ik dit wel of juist niet, waar komt die emotie vandaan, waarom raak ik geblokkeerd enz. Allemaal vragen waar je een antwoord op zou kunnen krijgen. En waar we mee aan de slag kunnen gaan tijdens de kunstzinnige counseling.

Hoe gaat het in zijn werk

Tijdens de eerste afspraak is er een intakegesprek waarin de hulpvraag aan bod komt. We bespreken wat het beste bij je past, de kunstzinnige counseling of de TotalBalance Coaching of een combinatie van deze twee.

Hierna zullen er een aantal sessies volgen waarin we in principe de prachtige TotalBalance methode volgen.

Je krijgt concrete opdrachten in mijn atelier of voor thuis (tekenen, schilderen, schrijven, boetseren). Door de creatieve vormen wordt er een proces op gang gebracht die je dichter tot jezelf laat komen, er Licht in je situatie ontstaat, vrede en ruimte. Ruimte om te zijn, om te groeien, om te komen tot wie je bedoeld bent! En wees niet bang, het is niet zweverig! En je hoeft niet creatief te zijn, daar gaat het in de coaching niet om!

Met de TotalBalance Coaching krijg je een eigen mooi vormgegeven werkmap, zodat we samen het programma van TotalBalance geheel of gedeeltelijk kunnen volgen.

Je hoeft dus echt geen creatief talent te zijn, het creatieve werken is een middel om bij jouw diepe gevoelens, beleving, drijfveren  te komen en te leren begrijpen wie je bent.

 

Kijk ook eens of de 'Schilder-coaching' iets voor jou is. 

De kosten

De kosten per sessie van een uur zijn €85,- Dit is inclusief  btw, de TotalBalance werkmap en eventuele materiaalkosten.

Voor ZZP-ers is dit bedrag exclusief btw.

Bedrijven betalen een hoger tarief per uur of we spreken een pakkettarief af.

Voor mensen met een uitkering geldt een lager tarief, dit gaat in overleg.

Het aantal sessies bepalen we samen. Dit hangt af van de hulpvraag en het proces. Soms zijn de sessie elke week, soms om de 2 á 3 weken.

​Met de knop hieronder kan je een coachgesprek boeken. Je wordt nog niets in rekening gebracht, de factuur stuur ik je later per mail.

 

Wil je eerst even kennismaken voordat je aan een coachtraject begint? Dat kan! Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan in mijn atelier met de knop hieronder.

Waar

 

De praktijk is gevestigd aan de rand van het dorpje Vaassen,  in een prachtige verbouwde oude smederij, waar je in alle rust en vrijheid kan

verwerken, ontdekken en uitzien

 

Wie ben ik

Mijn naam is Caroline van de Vate-Lock 55 jaar, ik ben getrouwd met Henk-Jan en moeder van 4 volwassen kinderen, 3 schoonkinderen en twee prachtige kleinkinderen!

Sinds 2015 woon ik met mijn man aan de rand van het mooie dorpje Vaassen, waar ik naast ons huis een prachtig atelier heb in een oude smederij.

Jarenlang ben ik werkzaam geweest als verpleegkundige, eerst in een ziekenhuis, de meeste jaren in de thuiszorg.  Van verpleegkundige zorg rolde ik in de thuisbegeleiding. Begeleiding van mensen, gezinnen die vast waren gelopen op gebied van relaties, huishouden, financiën enz.  Vervolgens ben ik gaan werken op een zorgboerderij, waar ik mensen met een psychische kwetsbaarheid heb begeleid in hun werk op de boerderij.

Ik ben autodidact kunstschilder van met name portretten en in 2009 ben ik mijn eigen onderneming gestart onder de naam ‘Caroline van de Vate-ART’. Naast het schilderen, geef ik ook cursussen,  workshops, schilderretraites en organiseer ik schildervakanties in Italië. En sinds kort ook een online schildercursus!

In de loop van de jaren merkte ik hoe het schilderen mensen hielp om in balans te komen en bij het verwerken van emoties. Dit intrigeerde mij en wilde hier meer van weten en meer mee doen. Dit bracht mij op het spoor van Kunstzinnige Counseling en in juni 2016 heb ik de post-HBO opleiding Kunstzinnige Counseling aan de SPSO in Zeist met positief resultaat afgerond.

Ik ben christen en omdat ik het verlangen had om nog meer te kunnen werken vanuit mijn christelijke basis heb ik in 2017 de training TotalBalance Coaching gevolgd bij Carianne Ros, een geweldige coaching-methode om vanuit een christelijke basis en mensbeeld de creatieve counseling en coaching te geven.

Sinds januari 2021 ben ik Senior Coach met de specialisaties Stress & Burn-out en HSP (Hooggevoeligheid).

Heb je vragen?

Neem gerust contact met mij op als je vragen hebt of wilt weten of de TotalBalance Coaching en/of Kunstzinnige Counseling iets voor jou is.

Lid van TotalBalance Christencoaches

met licentie 2021

 

 

Lid van de Vereniging van Christen Coaches.

Review 

Liesbeth (56 jaar) koos bewust voor creativiteit

 

Ik heb Caroline ervaren als een fijne coach. Zij straalt rust en warmte uit en ik voelde me al snel op mijn gemak, uiteraard ook geholpen door de fantastische ambiance van de oude smederij.

Het proces, waarbij we aan de hand van de TotalBalancemethode gewerkt hebben, heeft me veel inzicht gegeven. Omdat ik nogal een prater ben, had ik bewust gekozen voor een vorm van coaching waar ook creativiteit in gebruikt werd. Het heeft me verrast hoeveel inzicht er bij mij is ontstaan, maar ook hoe helend het gewerkt heeft. 

Ik kan Caroline, haar manier van coachen en deze prachtige plek dus van harte bij je aanbevelen!

NIEUW!

2 uur Individuele Schilder-COACHING  

 

in Atelier De Oude Smederij €120,-

Deze schilder-coaching is bedoeld om emoties te kunnen verwerken of een bepaald beeld weer te geven of een plek te geven.

Caroline van de Vate begeleidt je hierin.

Het is geen technische schilderles. En ook geen individuele coaching. Wel word je gecoacht in het weergeven van jouw gevoelens en/of jouw beeld. Aan deze schilder-coaching gaat een kort telefonisch gesprek vooraf. Deze coaching wordt in principe gegeven vanuit een christelijk perspectief, gebed en stilte zijn hier onderdeel van.

De prijs is inclusief verf en schilderpapier.

Je hoeft niet in een coachtraject bij mij te zitten om hier gebruik van je maken.

Klik hieronder om op mijn boekingssite terecht te komen en meteen te boeken. Er wordt nog niets in rekening gebracht.

Contact

Voor vragen of het maken van een afspraak

kunt u/jij mailen naar

coach@carolinevandevate-coaching.nl  

of bellen naar: 06-18110959

 

Atelier ‘De Oude Smederij’

Jonasweg 4

8171 NN Vaassen

Total-Balance-logonieuw.png
Keurmerk 2021.png
logo-vcc.png
Caoching; Christelijke coaching; Coaching Vaassen; TotalBalance Coaching; Schildercursus; Schildercursus Gelderland; Schildercursus Epe; Schildercursus Apeldoorn; Online schilderen; Online schildercursus; Cursus kleuren mengen; Schilderen met acrylverf; Christelijke retraite; christelijke schilderretraite
CarlaMantenFotografie; Caroline van de Vate-Coaching; Christelijke coaching; Christelijke hulp; Creatieve coaching
HSP, Burn-out, Atelier De Oude Smederij; Caroline van de vate-Coaching; christelijke coach; TotalBalance coach; creatieve coaching; kunstschilder; portretschilder

Mijn Instagram account Caroline van de Vate _ Coaching