top of page

CAROLINE VAN DE VATE -

COACHING

Logo's.png
Caroline van de Vate; rouw en verlies; TotalBalance Senior coach; Kunstschilder; christelijke coach; Portretschilder; christelijk; coach;Coach. Christencoach. Christelijke coaching. Portretten Scharlaken Koord. . De veroordeling voorbij. Christelijke hulpverlener, Secure Base coach; HSP coach; Hooggevoeligheid; verwerken trauma; rouw; ik zoek christelijke hulp; rouwverwerking ; Total Balance coach; counselor; creatieve coaching
Rust door creativiteit; Atelier De Oude Smederij; Caroline van de vate-Coaching; christelijke coach; TotalBalance coach; creatieve coaching; kunstschilder; portretschilder; creatieve coaching; HSP coaching; burnout coaching; trauma coaching; rouw; rouwverwerking; ik zoek christelijke hulp; creatieve coaching; Total Balance; opleiding; counselor; kunstzinnige counseling;
Ik zoek christelijke hulp; rouwen; trauma; plek van rust; Caroline van de Vate-Coaching ; Atelier De Oude Smederij. Kunstzinnige counseling en TotalBalance Coaching. Christlijke coaching. Burnout. HSP; hooggevoeligheid; trauma verwerking; rouw; rouwverwerking; ik zoek christelijke hulp; creatieve coaching; Total Balance; opleiding; counselor; kunstzinnige counseling; onbalans
Secure Base coach; Trauma verwerking; rouw; rouwverwerking; creatief coach;HSP, Burn-out, Atelier De Oude Smederij; Caroline van de vate-Coaching; christelijke coach; TotalBalance coach; creatieve coaching; kunstschilder; portretschilder
Christelijke hulpverlenber; Secure Base Coach; Epe; Apeldoorn; Vaassen; Gelderland; Caroline van de Vate; kunstschilder; portretschilder; painter; portraitpainter; portret in opdracht; coach; christencoach; christelijke coach; christelijke hulp; ik zoek christelijke hulp; hsp coach; burn-out coach; creatieve coaching; creativiteit; rust door creativiteit; rust en ontspanning; atelier; Vaassen; Epe; Apeldoorn; Gelderland; rouwverwerking; traumaverwerking; rust; onbalans; rouw; christelijke coach; reformatorisch; warm; liefdevol
Creatieve coaching; Christelijke hulpverlener; Epe; Vaassen; Apeldoorn; Deventer; Gelderland; Overijssel; Caroline van de Vate; kunstschilder; portretschilder; painter; portraitpainter; portret in opdracht; coach; christencoach; christelijke coach; christelijke hulp; ik zoek christelijke hulp; hsp coach; burn-out coach; creatieve coaching; creativiteit; rust door creativiteit; rust en ontspanning; atelier; Vaassen; Epe; Apeldoorn; Gelderland
Caroline van de Vate Coaching; christelijke coaching; totalbalance coach; coach in Vaassen; coaching Epe; caoching Apeldoorn; creatieve coach; portretschilder; atelier de oude smederij; entlebucher sennenhond; schilderlessen; kunstzinnige counseling;
2023-03-31 21_50_50-talentfirst_certificaat-disc-drijfv gereed_2022000586.pdf - Adobe Acro
2023-03-31 21_34_48-Certificaat Secure Base Coach.pdf - Adobe Acrobat Reader (64-bit).png

  Creatieve

Coaching & Counseling

Het werken met creatieve vormen is een krachtig middel

om, vanuit de basis van Gods liefde, te komen tot verbinding,

allereerst met jezelf,

inzicht en herstel op een manier

die je misschien niet verwacht.

Kunstzinnig Counselor & Secure Base Coach

In 2016 ben ik in mijn fijne atelier 'De Oude Smederij' begonnen met de creatieve coaching & counseling. In 2017 heb ik de TotalBalance Coach opleiding gedaan en vanaf begin 2021 Seniorcoach met specialisaties op het gebied van

Angst, Stress & Burnout en HSP. 

Sinds 2022 ben ik gecertificeerd DISC & DRIJFVEREN specialist.

In 2022/23 heb ik de opleiding 'Secure Base coachen' bij de School voor Transitie gevolgd

In mijn coaching maak ik veel gebruik van creatieve methodes, creatieve vormen nemen dus een belangrijke plaats.

Je zult ervaren dat door het gebruik van creativiteit gevoelens van het ‘onbewuste’ naar het ‘bewuste’ gaan, ze komen in het Licht en kunnen pas dan een plek krijgen, aangepakt worden, verwerkt worden. In mijn atelier is daar alle ruimte voor.

 

Creativiteit is een heel krachtig middel om te gebruiken in de coaching! Het kan verbinding, inzicht en herstel brengen op een manier die je niet verwacht.

Tijdens de coachsessies kijken we naar 't verleden,

naar het nu en naar de toekomst.

Verwerken, ontdekken en uitzien.

Als coach ben ik proces volgend en richt ik mij op jou, hoe jij in het leven staat, waarin je bent vastgelopen en waar dit vandaan komt. Je krijgt inzicht, gaat verwerken en we kijken wat jij nodig hebt om weer balans te vinden in je leven. Zodat je kan zijn wie je werkelijk bent, door jouw Schepper bedoeld. Geweldig toch!

Mijn werkwijze is betrokken, liefdevol, betrouwbaar, positief, opbouwend, procesvolgend en vanuit Gods liefde. 
Als een secure base bied ik je veiligheid, luister ik zonder oordeel en moedig ik je aan die stappen te maken die nodig zijn voor verandering.

 

Sinds januari 2021 ben ik

Senior Coach

gespecialiseerd in

Angst, Stress & Burn-out en HSP (hooggevoeligheid)

Sinds 2022

DISC- en Drijfverenanalyse

2023

'Secure Base Coach

Kunstzinnige Counseling

Kunstzinnige counseling helpt je antwoord te vinden op vragen uit je leven die je ooit uit balans hebben gebracht of nog uit balans brengen. Het helpt je meer inzicht in jezelf te krijgen, je sterke en zwakke kanten, je emoties. Het gaat om bewustwording. Waarom doe ik dit altijd zoals ik het doe, waarom ervaar ik dit wel of juist niet, waar komt die emotie vandaan, waarom raak ik geblokkeerd enz. Allemaal vragen waar je een antwoord op zou kunnen krijgen. En waar we mee aan de slag kunnen gaan tijdens de kunstzinnige counseling.

Hoe gaat het in zijn werk

Tijdens de eerste afspraak is er een intakegesprek waarin de hulpvraag aan bod komt.

Hierna zullen er een aantal sessies volgen waarin we gesprekken hebben en de creativiteit zal je helpen om inzicht te krijgen in je eigen verhaal en zo nodig te verwerken.

Je krijgt concrete opdrachten in mijn atelier en/of voor thuis (tekenen, schilderen, schrijven, boetseren). Door de creatieve vormen wordt er een proces op gang gebracht die je dichter tot jezelf laat komen, er Licht in je situatie ontstaat, vrede en ruimte. Ruimte om te zijn, om te groeien, om te komen tot wie je bedoeld bent! En wees niet bang, het is niet zweverig!

Je hoeft dus echt geen creatief talent te zijn, het creatieve werken is een middel om bij jouw diepe gevoelens, beleving, drijfveren  te komen en te leren begrijpen wie je bent.

 

Is er iets heel concreet wat je graag op een creatieve manier een plek wil geven, kijk dan eens of de 'Schilder-coaching' iets voor jou is. 

Er is weer ruimte voor nieuwe cliënten.

De kosten

De kosten per sessie van een uur zijn €85,- Dit is inclusief  btw en de materialen.

Voor ZZP-ers is dit bedrag exclusief btw.

Bedrijven betalen een hoger tarief per uur of een nader af te spreken pakketprijs.

Voor mensen met een uitkering geldt een lager tarief, dit gaat in overleg.

Het aantal sessies bepalen we samen. Dit hangt af van de hulpvraag en het proces. Soms zijn de sessie elke week, soms om de 2 á 3 weken.

​Met de knop hieronder kan je een coachgesprek boeken. Je wordt nog niets in rekening gebracht, de factuur stuur ik je later per mail.

 

 

Wil je eerst even kennismaken voordat je aan een coachtraject begint?

Natuurlijk kan dat!

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan in mijn atelier. 

 

 

Waar

 

De praktijk is gevestigd aan de rand van het dorpje Vaassen,  in een prachtige verbouwde oude smederij, waar je in alle rust en vrijheid kan

verwerken, ontdekken en uitzien

 

Wie ben ik

Mijn naam is Caroline van de Vate-Lock 58 jaar, ik ben getrouwd met Henk-Jan en moeder van 4 volwassen kinderen, 3 schoonkinderen en twee heerlijke kleinkinderen!

Sinds 2015 woon ik met mijn man aan de rand van het mooie dorpje Vaassen, waar ik naast ons huis een prachtig atelier heb in een oude smederij.

Jarenlang ben ik werkzaam geweest als verpleegkundige, eerst in een ziekenhuis, de meeste jaren in de thuiszorg.  Van verpleegkundige zorg rolde ik in de thuisbegeleiding. Begeleiding van mensen, gezinnen die vast waren gelopen op gebied van relaties, huishouden, financiën enz.  Daarna ben ik gaan werken op een zorgboerderij, waar ik mensen met een psychische kwetsbaarheid heb begeleid in hun werk op de boerderij.

Ik ben autodidact kunstschilder van met name portretten en in 2009 ben ik mijn eigen onderneming gestart onder de naam ‘Caroline van de Vate-ART’. In dat jaar heb ik ook samen met Rita Klapwijk de kunstdichtbundel 'Wandelend in Zijn Licht' uitgegeven en hierna volgde nog veel meer uitgaven waaronder mijn inspiratieschrift  'Je bent opgetekend'.

Naast dat ik als kunstschilder zelf schilder, geef ik ook cursussen,  workshops, schilderretraites en organiseer ik schildervakanties in Italië. En sinds kort ook de  online schildercursus 'Eindeloos kleuren mengen'!

In de loop van de jaren merkte ik hoe het schilderen mensen hielp om in balans te komen en bij het verwerken van emoties. Dit intrigeerde mij en wilde hier meer van weten en meer mee doen. Dit bracht mij op het spoor van Kunstzinnige Counseling en in juni 2016 heb ik de post-HBO opleiding Kunstzinnige Counseling aan de SPSO in Zeist met positief resultaat afgerond.

Ik ben christen en omdat ik het verlangen had om nog meer te kunnen werken vanuit mijn christelijke basis heb ik in 2017 de training TotalBalance Coaching gevolgd bij Carianne Ros, een coaching-methode om vanuit een christelijke basis en mensbeeld de creatieve counseling en coaching te geven.

Sinds januari 2021 ben ik Senior Coach met de specialisaties Stress & Burn-out en HSP (Hooggevoeligheid) en gezond leven.

In 2022 heb ik het certificaat gehaald om DISC & DRIJFVEREN analyses af te nemen.

In 2022/2023 heb ik de opleiding 'Secure Base coachen' bij de School voor Transitie gedaan, een geweldige opleiding om mensen te begeleiden bij rouw en verlies.

Er is weer ruimte voor nieuwe cliënten. 

REVIEW

 

Lia (70 jaar) kreeg vertrouwen.

Wat de coaching bij Caroline mij heeft gebracht? Vertrouwen! Ik was mij er voor dit traject niet van bewust dat het er niet was. Nu heb ik weer vertrouwen in het leven, vertrouwen in God, vertrouwen in mezelf!

REVIEW

Liesbeth (56 jaar) koos bewust voor creativiteit

Ik heb Caroline ervaren als een fijne coach. Zij straalt rust en warmte uit en ik voelde me al snel op mijn gemak, uiteraard ook geholpen door de fantastische ambiance van de oude smederij.

Het proces, waarbij we aan de hand van de TotalBalancemethode gewerkt hebben, heeft me veel inzicht gegeven. Omdat ik nogal een prater ben, had ik bewust gekozen voor een vorm van coaching waar ook creativiteit in gebruikt werd. Het heeft me verrast hoeveel inzicht er bij mij is ontstaan, maar ook hoe helend het gewerkt heeft. 

Ik kan Caroline, haar manier van coachen en deze prachtige plek dus van harte bij je aanbevelen!

REVIEW 

Ademruimte

De coaching en de creatieve methode die Caroline gebruikt heeft mij letterlijk ademruimte gegeven. Dat had ik al tientallen jaren niet meer. Ik had niet door dat een gebeurtenis uit het verleden zoveel impact kon hebben op je ademhaling. Ik ben zo dankbaar dat ik dit door de deskundigheid van Caroline heb mogen ontdekken. Zij wist de juiste snaar te raken!

Magda, 64 jaar

REVIEW 

Hiske leerde mild naar zichzelf te kijken

Als je binnenstapt in de Oude Smederij omarmt de warme gezellige sfeer je al. Caroline geeft je een gevoel van thuiskomen met de warmte van een moeder en de wijsheid van een professionele coach.

Wat heb ik veel mogen leren over mezelf tijdens de coachsessies en dat terwijl ik dacht wel veel te weten over de mens en psychologie.

Ik wist ergens wel dat ik HSP was maar dat het op zoveel vlakken invloed uitoefende op mijn leven dat had ik niet door.

Tijdens de sessies heb ik mogen leren om mild naar mezelf te kijken. Niet aanpassen aan de norm maar tot bloei komen door mezelf te accepteren wie ik ben. Daarvan uit te leven en keuzes te maken.

Het was alsof het licht scheen op donkere plekken waarvan ik niet wist dat ze er waren. Verlammende gedachtes werden als het ware ontmanteld.

Caroline gebruikt ook creatieve werkvormen tijdens de sessies. Die brachten me meer dan ik van tevoren had durven vermoeden. Verassend.

Mooi was het dat ik mocht leren rouwen om datgene wat ik verloor omdat ik anders was dan ik dacht. Om daarna te vinden at je al die jaren verloren was. Nieuwe spannende wegen.

Wat ik zo mooi vind aan Caroline is dat ze zo’n rust uitstraalt en creëert en tegelijk in die rust jou tot je kern laat komen. Het kan niet anders dan dat je je op je gemak voelt bij Caroline. Het kaarsje, de opgeklopte melk en het schaaltje biologische koekjes doen het ook goed. Je proeft de liefde die Caroline drijft om dit te doen.

Caroline combineert professionaliteit, intuïtie, creativiteit en menselijkheid met praktische tools waar je echt wat aan hebt.

Ik pluk nog steeds de vruchten van de coaching. Daar ben ik erg dankbaar voor. Ik zou iedereen een coaching sessie gunnen bij Caroline.

 

REVIEW 

E. leert zichzelf opnieuw kennen

Ik wil je bedanken voor wat je me geeft, misschien wel onbewust misschien ook niet maar toch.  Ook door jou kom ik in een positie die ik eigenlijk niet ken maar het voelt goed, soms onwennig maar toch ook vreemd vertrouwd. Ik leer mijzelf een soort opnieuw kennen. Ik ben blij met je. 

E. 55 jaar, vrouw 

REVIEW

Eline kreeg inzicht en handvatten om een keuze te maken.

Caroline is een warme, betrokken en professionele coach. Ze heeft mij geholpen om meer vanuit gevoel te kijken naar een belangrijke keuze die ik wil gaan maken. Door haar werkwijze heb ik veel geleerd over wie ik ben, waarom ik zo ben en waar mijn behoeftes liggen. Doordat Caroline veel creatieve werkvormen gebruikt kwam ik dieper bij mijn verlangens en kreeg ik ook beter inzicht in dat wat mij tegenhoudt.

Ondanks dat ik het best spannend vind om mij open te stellen heeft Caroline door de rust die ze uitstraalt mij veel vertrouwen gegeven en kon ik daardoor mezelf zijn. Er gelukkig was er ook ruimte voor relativering en humor, wat ik heel belangrijk vind.

Ik heb door de coaching van Caroline nu voldoende inzicht en handvatten gekregen om een keuze te maken. Ik ben heel dankbaar dat ik dit heb mogen doen en gun iedereen zo'n coach als Caroline!

Eline (35 jaar)

2 uur Individuele SCHILDER-COACHING  

 

in Atelier De Oude Smederij €150,- voor 2 uur incl. telefonisch gesprek vooraf. 

(3 uur €200,-)

 

Deze schilder-coaching is bedoeld om emoties te kunnen verwerken of een bepaald beeld weer te geven of een plek te geven.

Caroline van de Vate begeleidt je hierin.

Het is geen technische schilderles. En ook geen individuele coaching. Wel word je gecoacht in het weergeven van jouw gevoelens en/of jouw beeld. Aan deze schilder-coaching gaat een kort telefonisch gesprek vooraf. Deze coaching wordt in principe gegeven vanuit een christelijk perspectief, gebed en stilte zijn hier onderdeel van.

De prijs is inclusief verf en schilderpapier.

Je hoeft niet in een coachtraject bij mij te zitten om hier gebruik van je maken.

Klik hieronder om op mijn boekingssite terecht te komen en meteen te boeken. Er wordt nog niets in rekening gebracht.

REVIEW SCHILDERCOACHING

Mijn verdriet

is omgezet in een zichtbare heling

die ik elke dag kan koesteren. 
 

REVIEW SCHILDERCOACHING

"Wat mij heel erg heeft geholpen is het stil staan bij mijn schade, dat van mij af schilderen. Ik voelde mij lichter daarna. Ook jouw gebed voor mij heeft mij geraakt!" Anneke 60 jaar

SCHILDERCOACHING In liefde een plek gegeven.

BLOG

Ze kwam bij mij in het atelier, een opgewekte kordate vrouw van rond de 60.

Ze wilde graag een schilderij bij mij maken. Lang geleden zijn er gebeurtenissen geweest die haar nu nog steeds zwaar liggen. Daar wil ze over schilderen, dat zou ze zo graag...

LEES VERDER

REVIEW SCHILDERCOACHING zien met je hart

'Onder een warme deken in een gezellige sfeer samen kijken naar wat was en is. Hoe bijzonder is dat! Om je eigen leven al zoekend beeldend weer te  mogen geven in kleuren en vormen en je te verwonderen wat er dan in je gebeurt.

Ik wist niet dat kleuren en vormen mij zoveel duidelijk zouden maken. Ik mocht ervaren dat mijn hart eens echt mocht vertellen wat het mij wilde laten zien.

 

Een bijzondere ervaring waarbij alles er gewoon zijn mag en liefde en compassie mag ontmoeten . Wat een kostbare ervaring van genade

 

De rol van Caroline hierin is dat ze in dit proces zo prachtig (soms op de achtergrond) aanwezig is om samen te ontvangen wat zich wil laten horen.

Caroline geeft ruimte terwijl ze toch warm ondersteunend en sturend aanwezig is.

Voor mijzelf is dit een therapie-vorm die de emoties in mijn hart veel meer ruimte geeft dan dat ik in therapie met woorden heb ervaren.

 

Wat een wonder als je zo door mijn leven heen ziet dat er kleur is gekomen!

Ik word er stil van en verwonderd. Want hoe vreselijk donker was het en hoe lag ik daar  - machteloos en lamgeslagen. en nu zie  ik ruimte om mij heen en kleuren en bescherming

En ja je kunt het met je hoofd weten maar prachtig als je hart het in beeld en kleur mag zien

Dat begrijpt mijn hart veel beter!'

Cora.

 

 

 

 

 

Heb je vragen?

Neem gerust contact met mij op als je vragen hebt of wilt weten of de Creatieve Coaching iets voor jou is.

 

 

 

 

Lid van de Vereniging van Christen Coaches.

 

Contact

Voor vragen of het maken van een afspraak

kunt u/jij mailen naar

coach@carolinevandevate-coaching.nl  

of bellen naar: 06-18110959

 

Atelier ‘De Oude Smederij’

Jonasweg 4

8171 NN Vaassen

logo-vcc.png

DISC- en Drijfverenanalyse

Wil je jezelf nog beter leren kennen?  Meer inzicht krijgen in je sterke kanten, je valkuilen, je energielekken ontdekken. Maar ook wat jou drijft. Wil je jezelf beter 'snappen'? Doe de DISC- en Drijfverenanalyse!

Ik ben gecertificeerd om DISC- en Drijfverenanalyse af te nemen.

Aan de DISC- en Drijfverenanalyse zijn extra kosten verbonden.

Neem contact op als je hier meer over wilt weten.

Opleidingen

 

Opgeleid als Verpleegkundige. Als zelfstandig ondernemer werkzaam in mijn eigen atelier als kunstschilder en sinds 2016 werkzaam als (creatieve) coach.

  • 2016 Post HBO Kunstzinnige Counseling

  • 2017 TotalBalance Coach opleiding

  • 2021 Senior Coachtraining gespecialiseerd in

  • Stress & Burn-out en HSP

  • 2022 DISC & Drijfveren specialist bij TalentFirst.

  • 2023 Secure Base Coachen  bij de School voor Transitie.

Caoching; Christelijke coaching; Coaching Vaassen; TotalBalance Coaching; Schildercursus; Schildercursus Gelderland; Schildercursus Epe; Schildercursus Apeldoorn; Online schilderen; Online schildercursus; Cursus kleuren mengen; Schilderen met acrylverf; Christelijke retraite; christelijke schilderretraite; coach bij rouw; onbalans; Gelderland; ik zoek christelijke hulp; liefdevol
Logo's.png
CarlaMantenFotografie; Caroline van de Vate-Coaching; Christelijke coaching; Christelijke hulp; Creatieve coaching; portretschilder; painting; kleuren mengen; primaire kleuren; online schildercursus; leren schilderen; rouw; rouwverwerking; ik zoek christelijke hulp; creatieve coaching; Total Balance; opleiding; counselor; kunstzinnige counseling;
HSP; hooggevoelingheid; begeleiding;Atelier De Oude Smederij; Caroline van de vate-Coaching; christelijke coach; TotalBalance coach; creatieve coaching; kunstschilder; portretschilder; Vaassen; Epe; Apeldoorn; Gelderland; monument status; rouwverwerking; trauma; ik zoek christelijke hulp; christelijk; bijbel;

Mijn Instagram account Caroline van de Vate _ Coaching

Schildercoaching
DISC- en Drijfverenanalyse
bottom of page