top of page
Atelier de Oude Smederij; Caroline van de Vate; portretschilderij; portret in opdracht; portretschilder

Caroline

Kunstschilder
coach; christelijke hulpverlening; creatieve coaching; christen;christelijke coach; Caroline van de Vate-ART; Caroline van de Vate-Coaching; Atelier de Oude Smederij; Coaching Vaassen; Schildercursus; Schilderworkshop; Coaching Apeldoorn; Coaching Epe; Creatieve coaching; Kunstzinnige coaching. Online schildercursus; schildervakantie Italië

Kunstschilder

Caroline is autodidact kunstschilder en Coach. Mensen en emotie inspireren haar en de Bijbel is een onuitputtelijke bron van inspiratie. Haar visie ‘Ieder mens is waardevol’  is vaak terug te vinden in haar schilderijen.

Herkenbaar is het licht dat in haar werk terug komt, het Licht dat  hoop weer geeft.

Caroline  schildert met hoogwaardige acryl- of olieverf op linnen doeken. Haar stijl zou je kunnen omschrijven als figuratief met een impressionistische penseelstreek, met soms een uitstapje naar het abstractere werk. Caroline exposeert regelmatig in galeries, overheidsgebouwen e.d. Kijk voor meer informatie over exposities bij 'Activiteiten'

 

Oude Smederij

Sinds september 2015 woont Caroline met haar gezin aan de rand van Vaassen. Naast  haar huis ligt een oude smederij van voor 1800. Dit mooie oude gebouwtje is met zorg verbouwd tot een mooi en gezellig  ontmoetingsplek en atelier. Hier schildert Caroline zelf en vinden de cursussen, workshops en counseling plaats

Ondernemer

Sinds 2009 is zij zelfstandig kunstschilder onder de naam Caroline van de Vate- ART. Naast het schilderen van met name portretschilderijen en portretopdrachten, geeft zij coaching, workshops en schildercursussen Acryl. Daarin begeleidt zij cursisten in hun eigen schilderproces.

Activiteiten

Op verzoek verzorgt Caroline schilderworkshops aan kleine of grotere groepen, bijvoorbeeld op een huwelijksfeest, vriendinnenuitjes, vrijgezellen feestjes, familiedagen. Grote gezelschappen op locatie, en kleine gezelschappen in de oude smederij. 

Ook heeft Caroline samen met dichteres Rita Klapwijk een kunstdichtbundel uitgegeven, ‘Wandelend in zijn Licht’ (2e druk). Van de schilderijen met gedicht zijn inmiddels ook  verschillende kunst(dicht)kaarten uitgegeven. Onlangs zijn hiervan ook cadeauboekjes verschenen en een bureaustandaard met voor elke week van het jaar een schilderij, gedicht en Bijbeltekst.

Eind 2016 is het inspiratieschrift van Caroline uitgekomen: 'Je bent opgetekend'.

In 2016 is Caroline gestart met Kunstzinnige Counseling in haar eigen praktijk en atelier 'De Oude Smederij' en sinds 2017 ook als TotalBalance Coach.& Senior op het gebied van Angst, Stress & Burn-out en HSP. In 2022 Disc & Drijfveren-analist. En begin 2023 Secure Base Coach.

In 2017 is zij begonnen met het organiseren van retraite-schilderdagen , een retraite-schilderweekend in gasthuis Via Quidam in Vaassen en een retraite - schilderweek in Italie.

En sinds 2020 ook een heerlijke schilderweek in Italië met workshops.

Atelier de oude smederij; oude foto vaassen; oosterhof; smid; oude smids; christelijke coach; atelier

Interview in Elisabethbode

(klik op de foto voor vergroting)

Interview Elisabeth bode ; Christelijke coach; Christelijke hulpverlening.
Interview Elisabethbode; christelijke hulpverlening; kunstschilder.
bottom of page