top of page
Zoeken
  • Caroline van de Vate

Waarom ik creativiteit zo belangrijk vind in de coaching?

๐•Ž๐•’๐•’๐•ฃ๐• ๐•ž ๐•š๐•œ ๐•”๐•ฃ๐•–๐•’๐•ฅ๐•š๐•ง๐•š๐•ฅ๐•–๐•š๐•ฅ ๐•ซ๐•  ๐•“๐•–๐•๐•’๐•Ÿ๐•˜๐•ฃ๐•š๐•›๐•œ ๐•ง๐•š๐•Ÿ๐•• ๐•ฅ๐•š๐•›๐••๐•–๐•Ÿ๐•ค ๐••๐•– ๐•”๐• ๐•’๐•”๐•™๐•š๐•Ÿ๐•˜? Eigenlijk begon het andersom ๐Ÿ˜‰ Ik zal het je vertellen. Ik denk dat ik wel kan zeggen dat ik zo lang ik leef al bezig ben met creativiteit. Gestimuleerd door mij familie, mijn moeder die op vele gebieden creatief was en nog is, mijn opa, die mij leerde schilderen, zulke mooie herinneringen! Zoโ€™n jaar of 25 geleden ben ik het schilderen meer gaan ontwikkelen. Daaruit vloeide het geven van cursus en workshops voort en begon ik als zelfstandig ondernemer @atelierdeoudesmederij Tijdens het geven van cursussen hoorde ik keer op keer: JE KAN WEL COACH WORDEN! Dat zette mij aan het denken. Ik wist ook wel dat het schilderen, de creativiteit helpt om bij je gevoel te komen. Ik had het zelf ook gemerkt, in pittige periodes heb ik veel geschilderd. Dit hield mijn leven in balans. Daardoor had ik voldoende energie en minder fysieke klachten. Dus ja, ik wilde wel schilderen! Maar ik werd ook nieuwsgierig naar een combinatie van coaching & creativiteit. Toen ben ik in 2015 de post-HBO opleiding KUNSTZINNIGE COUNSELING gaan doen. Geweldig veel geleerd hoe ik allerlei verschillende creatieve vormen kan gebruiken in de counseling en coaching en wat dit allemaal doet. Vanaf dat moment ben ik begonnen als Creatief Counselor. In 2017 heb ik de training tot basiscoach gevolgd bij TotalBalance, waardoor ik ook vanuit mijn christelijke levensvisie een stevige basis kreeg in het coachen. Zo, nu weet je waarom ik creativiteit zo belangrijk vind in mijn coaching, het begon namelijk allemaal met creativiteit! In een volgende post zal ik wat meer vertellen over deze creatieve coaching. Wil je nu al meer weten? Stuur mij gerust even een berichtje of kijk op mijn website. Lieve groet, Caroline

PS Zin in een creatieve vakantie? Kom naar de Retraite Schilderweek in ITALIร‹! ๐Ÿ™‹


Caroline van de Vate-Coaching ๐Ÿ“ท @studioknipoog


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page